Vodoinstalaterske usluge

Vodoinstalaterske usluge

Posao vodoinstalatera je popravak, izrada i montiranje elemenata, instalacija i uređaja koji omogućavaju siguran dotok vode od glavnog voda do trošila.

Za novogradnju su potrebni temeljiti projekti i pripreme, a zatim i kvalitetna izvedba uz provjeru svih instalacija kako bi se osigurao kvalitetan rad sustava.

Adaptacija kuhinja i kupaona vrlo često iziskuju kompletnu izmjenu postojećih instalacija, prilikom čega je poželjno ugraditi zasebno brojilo za vodu.

Mi smo tim mladih i iskusnih stručnjaka, koji mogu kvalitetno odgovoriti svim izazovima, bez obzira radi li se o adaptaciji stana ili izgradnji višestambene zgrade.

 

Projektiranje vodovodnih instalacija

Bez obzira radi li se o adaptaciji ili novogranji, projektiranje je najvažniji dio procesa u kojem odabiremo materijale i određujemo funkcionalnost vodovodnih i kanalizacijskih instalacija.

U mogućnosti smo kvalitetno projektirati manje projekte (primjerice adaptacija stana) i velike projekte (primjerice višestambena zgrada).

 

Zamjena postojećih instalacija

Najčešće se postojeće instalacije moraju zamijeniti uslijed pucanja starih i dotrajalih cijevi, a najbolje je to učiniti prilikom adaptacija.

Nekad su se koristile olovne cijevi, koje su s vremenom jednostavno propale. Uslijed dotrajalosti dolazi do puknuća cijevi, nekontroliranih curenja vode i poplava pa je potrebno odmah isključiti vodu i pristupiti kompletnoj izmjeni vodovodnih i kanalizacijskih cijevi.

Prilikom adaptacije stana ili kuće poželjno je izmijeniti postojeće vodovodne i kanalizacijske cijevi bez obzira na postojeće stanje, po principu "bolje spriječiti nego liječiti".

Savjetujemo i ugradnju zasebnog kontrolnog brojila za vodu, kako biste plaćali vodu prema stvarnoj potrošnji.